Er du student og har flyttet for deg selv?

Da er det mye som skal ordnes, og mange spennende opplevelser står for døren. Forsikring er kanskje ikke blant det mest spennende, men å droppe forsikring kan bli dyrt.

studenter.jpg

Som student er det vanskelig å ta seg råd til forsikringer. Derfor er det fint å vite at du som studentmedlem i Ergoterapeutene får gratis ulykkesforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert i medlemskapet. 

For å få den gratis forsikringen må du være studentmedlem, under 35 år, bo og studere i Norge, og være medlem av Norsk Folketrygd. Har du behov for en høyere dekning, kan du også kjøpe dette. 

I tillegg til studentpakken kan det være lurt å kjøpe en reiseforsikring og en uføre- og livsforsikring. 

Reiseforsikring

De fleste reiseforsikringer gjelder både i Norge og i resten av verden. Den dekker avbestilling, tap av reisegods, sykdom på reise og hjemtransport hvis det er nødvendig. Sykehusbehandling i utlandet kan bli veldig dyrt, og mange unge glemmer å tegne reiseforsikring før de bestiller ferie.

Uføre- og livsforsikring

Hvis du er så uheldig at du blir ufør mens du studerer, vil du bare få utbetalt litt mer enn minstepensjon. En uføreforsikring vil gi deg utbetaling i tillegg til det du får fra NAV.

En livsforsikring kalles også dødsfallforsikring. Hvis du har samboer/ektefelle med felles lån, eller hvis du har barn, vil det være lurt å tegne en livsforsikring. På den måten sikrer du dine etterlatte.

Som studentmedlem kan du benytte deg av alle de gode medlemsfordelene. Ta kontakt med forsikringskontoret for en gjennomgang av ditt forsikringsbehov. Vi hjelper deg med å finne riktige forsikringer.